Masiro Travel

Politica de confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal, SC Masiro Travel SRL, operator de date cu caracter personal

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?
Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este Masiro Travel SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 4, Str. Radu Voda nr 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/24002/2007, CUI RO22961949, detinatoarea licentei de turism nr. 1275/2019, telefon: 0745025941

Care sunt datele personale pe care le colectam ?
In vederea indeplinirii serviciilor turistice oferite de Masiro Travel, acesta din urma va colecta date personale necesare pentru a atinge acest scop.
Printre principalele date personale colectate fara a se limita la acestea, se numara: numele, prenumele, data de nastere, adresa de resedinta, e-mail-ul, numarul de telefon, preferintele personale, fotografii, cod numeric personal, sex, serie si numar de buletin, carduri de fidelitate, stare civila, varsta copii, numele copiilor, preferinte.
Turistul este direct raspunzator de corectitudinea datelor, altfel Masiro Travel nu va putea sa ofere servicii adecvate. In cazul in care ne sunt furnizate date cu caracter personal ale altei persoane, decat a celei de la care a venit cererea, aceasta din urma este raspunzatoare de a informa si celelelate parti implicate despre politica de prelucrare a datelor a Masiro Travel (de exemplu, rude, prieteni, cunostine, relatii)

Cum sunt colectate datele dvs. personale?
Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel:
-cand realizati o cerere, rezervare sau cumparati un serviciu prin intermediul echipei noastre prin e-mail sau telefon.
-cand accesati canalele sociale de comunicare. Atentie! In aceste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare.
-informatii primite de la terti, respectiv companii din grup, afiliati, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre in numele dumneavoastra

Cum folosim datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:
-pentru a definitiva rezervarile si achizitiile pe care le-ati solicitat
-in cazul in care ne veti contacta pentru o oferta, vom folosi informatia furnizata pentru a va oferi serviciul cerut (ex.varsta, nume prenume, sex, preferinta dvs. pentru un meniu special, etc).

Catre cine pot fi divulgate aceste informatii?
Datele despre dvs. pot fi divulgate catre partenerii nostri de servicii turistice (companii aeriene, hoteluri, rent a car, transferuri, etc) si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare. De cele mai multe ori pentru a evita situatiile in care ofertele isi pierd valabilitatea, vom folosi datele oferite pentru a bloca rezervarile astfel incat sa eliminam pe cat posibil disconfortul creat de expirarea ofertei.
Masiro Travel va incerca sa se asigure ca partenerii sai au o politica de securitate a detelor bine pusa la punct si ca respecta legislatia in vigoare cu privire la datele cu caracter personal. In cazul in care aceste informatii nu sunt disponibile sau furnizorii nu doresc sa le ofere, situatia va fi comunicata catre Turist si va fi nevoie de o aprobare speciala a acestuia.
Datele vor fi colectate de catre angajatii Masiro Travel si utilizate pentru a duce la bun sfarsit cererea Turistului.
Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari.
Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dumneavoastra catre terte parti sau consultanti care actioneaza in numele nostru sub rezerva obligatiei acestora din urma de a pastra datele dumneavoastra confidentiale. Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informatiile despre rezervarile pasagerilor (pe zborurile catre Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agentiilor guvernamentale in cauza, inca dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informatii sunt folosite inscopul asigurarii securitatii statelor respective.

Transferul informatiei
Pentru indeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informatiile dumneavoastra dincolo de granitele Romaniei sau UE, incluzand tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protectie a informatiei dvs. Vom incerca pe cat posibil sa va anuntam de fiecare data cand va fi cazul de transfer al datelor dumneavoastra in afara spatiului UE.
Sistemul de plata on-line asigura ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ce se intampla in situatia in care nu doriti sa dezvaluiti datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal mentionate mai sus ne sunt necesare procesarii rezervarilor dumneavoastra. Trebuie sa mentionam ca ne este imposibil sa procesam rezervari care nu contin aceste date obligatorii.
In cazul in care nu doriti sa ne comunicati aceste date cu caracter personal aveti dreptul de a intrerupe in orice moment rezervarea dumneavoastra.

Profilurile calatorilor
Masiro Travel colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin agentii nostri de turism dedicati.
Aceste date includ numele calatorului, data nasterii, detaliile de contact, preferintele pentru meniuri, datele de facturare, seriilor card-urilor de fidelitate ale companiilor aeriene si alte preferinte de calatorie. Aceste informatii sunt necesare finalizarii rezervarii sau a altor cerinte, precum si pentru scopuri administrative sau analize interne.
Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.